perjantai 16. lokakuuta 2015

Viikonlopun kunniaksi taas halpa ja hyvä ruoka.

Jauheliharisotto

Sikanautajauhelihaa 1 kg
Herne-maissi-paprika 300 g
Riisiä 400 g
Lihaliemikuutio
Mausteita oman maun mukaan, esim. aromisuola

Ruskista jauheliha kasarissa, mausta. Laita mukaan riisi ja riittävästi vettä. Lisää lihaliemikuutio kun ruoka kiehuu. Kun ruoka on lähes kypsää, lisää mukaan vihannekset. Mausta tarvittaessa lisää.

Tarjoa vaikka vihreän salaatin kanssa. :)

LIDL yllätti tällä viikolla positiivisesti, kun valikoimista löytyi jauheliha 1 kg, hintaa oli 3,99 e, joka mielestäni oli varsin kohtuullinen. Juuri mikään muu ei sitten risottoon tuokaan lisähintaa, joten koko satsi maksaa laskujeni mukaan 5,20. Annoksia tuossa oli kuusi, joten annoshinta on 86 centtiä.

Viikolla ehdin käydä kirppistelemässäkin eräällä pienellä kirppiksellä, pitkästä aikaa ihan ajan kanssa. Mukaan tarttui lapselle pari pirtsakkaa pitkähihaista paitaa euron kappalehinnalla ja yhdet samanhintaiset leggarit. Myös ensimmäistä kertaa kotiutin muksun leikkeihin Little People-sarjasta paloaseman autoineen, hinta oli aika suolainen (8 e), joten ihan heti ei taida tulla lisää.
Kirppiksen vieressä olleesta kukkakaupasta kävin hakemassa lapsen hoitotädille pienen päivän piristyksen muutamalla eurolla. :) On vaan niin mukava ilahduttaa!

Tänään olin ystävän kanssa Ikeassa haaveilemassa, mitä kaikkea sitä voisi kotiin joskus ostaa (jos joskus olisi sitä, millä ostaa). Meillä on menossa pakollinen paha, eli kylppäriremontti, joten sitä silmälläpitäen ostin muutamia tarvittavia juttuja.
 Ystävällä oli ilmaiskupongit lounaalle, joten perus lihapullat tuli toki hotkaistua. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Pahoittelen, ettei ole kuvia. Lumia ei selkeästi ole yhteistyöhaluinen Bloggerin kanssa.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, hyvää perusruokaa. Kirppikset ovat niin huippu aarreaittoja! Mukavaa lauantai-iltaa

    VastaaPoista